در یک پیشرفت بزرگ در زمینه طبی که برای نخستینبار در جهان رخ میدهد، محققان موسسه قلب تگزاس موفق به کاشت اولین قلب مصنوعی کامل در بدن انسان شدهاند. موسسه قلب تگزاس به تازگی نخستین کاشت موفقیتآمیز قلب مصنوعی کامل را در بدن انسان اعلام کرده است. با هدف تقویت فناوری کاشت قلب، مبتکران در
در یک پیشرفت بزرگ در زمینه طبی که برای نخستینبار در جهان رخ میدهد، محققان موسسه قلب تگزاس موفق به کاشت اولین قلب مصنوعی کامل در بدن انسان شدهاند.

موسسه قلب تگزاس به تازگی نخستین کاشت موفقیتآمیز قلب مصنوعی کامل را در بدن انسان اعلام کرده است.
با هدف تقویت فناوری کاشت قلب، مبتکران در حوزه مراقبتهای بهداشتی دستگاهی بر پایه فلز ابداع کردند که شبیه قلب است و مانند آن عمل میکند و قلب مصنوعی کامل (TAH) نامیده میشود.
این قلب مصنوعی که توسط شرکت فناوری «BiVACOR» ساخته شده، از فناوری شناوری مغناطیسی بهره میبرد و میتواند به عنوان یک گزینه امیدوارکننده برای بیماران مبتلا به نارسایی قلبی شدید عمل کند
بیمارانی که از نارسایی شدید دو بطنی قلب یا نارسایی تک بطنی رنج میبرند، پیوند میتواند کمک کننده باشد.
مؤسسه قلب تگزاس اعلام کرده است که این قلب مصنوعی از یک پمپ خون دو بطنی تیتانیومی تشکیل شده که با استفاده از یک پروانه مغناطیسی، خون را به طور مؤثر پمپ میکند. این فناوری مشابه فناوری مورد استفاده در قطارهای سریعالسیر است و به دلیل کاهش اصطکاک و سایش، دوام بالاتری دارد و اکنون در داخل بدن انسان کاشته شده است.
پروانه خون را پمپ میکند و جایگزینی برای هر دو بطن قلب دچار نارسایی است.
هدف این از ساخت این دستگاه جایگزین کردن کامل آن با قلب نیست، بلکه تنها برای زمانی مناسب است که بیمار منتظر پیوند قلب واقعی باشد.